Het Centrum Voor Thuisverpleging is een groepering van zeer dynamische, zelfstandige thuisverpleegkundigen.

Thuisverpleging

Hygiënische zorgen/toiletten

Kan dagelijks, eventueel meermaals per dag bij zwaar hulpbehoevende patiënten, de frequentie van de verpleegkundige zorgen wordt besproken en aangepast indien nodig.

Wondzorg

Iedere soort wonde van eender welke oorzaak wordt volgens medisch voorschrift verzorgd.

Inspuitingen

Alle soorten inspuitingen op voorschrift van arts, ook insuline injecties bij diabetes of het aanleren van zelf injectie en begeleiding ervan (diabetes educatie)

Palliatieve zorgen

Indien genezen niet meer mogelijk is kan uw thuisverpleegkundige een ondersteuning zijn in de thuiszorg. Wij werken hiervoor goed samen met isphahan.

Diabetes

Diabetes is spijtig genoeg in steile opmars. Indien u diabetes hebt kunnen wij u begeleiden en informatie geven over de aandoening, inzicht geven in de behandeling, educeren voor zelfbehandeling en begeleiden op lange termijn. Hiervoor is er ook tussenkomst van uw mutualiteit.

Download hier het Diabetes Zorgtraject!

Wat doen we?

Onze dienstverlening omvat alle basis verpleegkundige zorgen en ook meer gespecialiseerde verpleegkundige zorgen. Alles is bespreekbaar en voor alles is een oplossing. Hebt u hierover een vraag? Bel ons dan via  0476 / 36 28 30.

 

Werkwijze

Bij een aanvraag van verpleegkundige zorgen wordt u een verpleegkundige toegewezen naargelang uw woonplaats.

Dit zijn dezelfde verpleegkundigen voor de ganse duur van de verzorging.

In samenspraak wordt de verzorging, en het tijdstip ervan, besproken. Maximaal 3 verpleegkundigen zullen bij u langskomen. Zo respecteren wij ook steeds uw privacy.

Onze werkregio is Westerlo – Herselt – Hulshout -Herentals – Olen en alle deelgemeenten. Dit is natuurlijk bespreekbaar.

Bij twijfel kan u ons bellen via 0476/ 36 28 30

De verzorging en het nodige materiaal ervoor wordt bij het eerste contact besproken. Alle administratieve taken worden bij het eerste contact geregeld.

 

Betaling

Alle verzorgingen en administratieve formaliteiten worden door ons rechtstreeks geregeld via uw mutualiteit . Wij werken voor de christelijke, neutrale, socialistische liberale, onafhankelijke en NMBS mutualiteiten.

Ook in geval van een ongeval werken wij met alle verzekeringen.

Ook de betaling van de verpleegkundige zorgen worden door ons rechtstreeks gefactureerd aan uw ziekenfonds (systeem derde betaler).

Werkregio’s