Thuisverpleging

Algemene thuisverpleging

Het Centrum voor Thuisverpleging houdt zich bezig met alle mogelijke zorgen in een thuiszorgsituatie. Dit kan gaan om algemene hygiëne, palliatieve zorgen, wondzorg, inspuitingen, of alle andere verpleegkundige handelingen waar de patiënt nood aan heeft. 
Bij een eerste afspraak bekijken wij steeds de specifieke noden van de patiënt, en wordt er vervolgens een zorgtraject uitgestippeld. 
Contacteer ons voor meer informatie, of om meteen een afspraak vast te leggen.

Gespecialiseerde thuisverpleging

Al onze medewerkers zijn professionele thuisverpleegkundigen met een passie voor hun beroep. Wij zijn dan ook continue bezig met kennisvergaring en bijscholing. We blijven dus constant op de hoogte van nieuwe technieken en methodes, zodat wij u steeds de juiste zorg op maat kunnen schenken. In ons team zijn verpleegkundigen die een gespecialiseerde opleiding gevolgd hebben.
Meer informatie

Diabetes educatie

Diabetes komt jammer genoeg steeds meer voor. Daarom zijn wij naast het stellen van de standaard verpleegkundige handelingen ook gespecialiseerd in het opvolgen van mensen met diabetes, en de educatie hieromtrent. U kan dus bij ons terecht voor de nodige inlichtingen, en wij kunnen steeds voor u een zorgtraject opstellen, zodat u de juiste ondersteuning krijgt in het leven met diabetes.

Gespecialiseerde voetverzorging

Het team van Centrum voor Thuisverpleging beschikt ook over een medewerker die een opleiding gespecialiseerde voetverzorging heeft genoten. Van deze dienst kan u zowel bij u thuis als in ons centrum in Tongerlo gebruik maken. Stuur ons een bericht of telefoneer ons op 014/23 28 30 (maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag van 9u00 tot 12u00). 

Sociaal maatschappelijk werk

Onze dienst omvat zoveel meer dan alleen het stellen van verpleegkundige handelingen. Wij bieden algemene ondersteuning bij maatschappelijke problemen, moeilijkheden, vragen over uw tegemoetkoming, en zorgen ervoor dat u op alle vlakken de beste zorgen krijgt die u nodig heeft. Aarzel dan ook niet om ons iets te laten weten.

Werkwijze & betaling

Onze diensten zijn geheel kosteloos, en worden volledig door uw mutualiteit terugbetaald. Wij hanteren hierbij het systeem van de 'derde betaler': wij zorgen ervoor dat uw administratie in orde is, en regelen alles met uw mutualiteit. Bovendien werken wij met alle mutualiteiten samen, zodat u zich ook daar geen zorgen om hoeft te maken.

Hebt u een vraag aan het centrum voor thuisverpleging?

Stuur ons een bericht en wij helpen u meteen verder.
Centrum Voor Thuisverpleging
Tongerlodorp 34
2260 Westerlo-Tongerlo